Idei pentru weekend

Mai11

S-a sfarsit inca o saptaman istovitoare, plina de stres la lucru. In sfarsit a venit weekendul mult asteptat. Voi venii cu, cateva ideei ce te-ar putea ajuta sa petreci sfarsitul de saptamana mai placut, mai relaxant.

1. Cand ai fost ultima data la cinema sau la teatru ? I-ati persoana iubita, sau prietenii si petrece o sambata seara la cinema sau teatru. Va fi o experienta placuta si relaxanta indiferent de varsta.

Cand ai fost ultima data la teatru sau cinema ?

Cand ai fost ultima data la teatru sau cinema ?

2.  Cand ai iesit ultima oara in oras ? E vineri seara, putin obosit , resimtit probabil dupa ultima zi de lucru , fara chef de nimic…Ei bine, o iesire in oras te va reinviora putin. Surprinde-ti prietena/ sotia cu o cina romantica sau doar cu o plimbare de seara finalizata cu un pahar de vin.  Si la sfarsitul serii poate te va astepta si o surpriza placuta in semn de recunostinta acasa.

Enjoy your life

Enjoy your life

3.  Iesi in natura,  la iarba verde, la un gratar… schimbarea mediului intotdeauna va fi o schimbare benefica pentru tine. Evadeaza din nebunia orasului pentru un weekend de relaxare in natura, te vei simtii extraordinar. Daca nu ai resursele necesare sa pleci din oras , compenseaza prin plimbari in parcuri. Putina schimbare de peisaj te va relaxa.

Escape

Escape

Fiecare clipa a vietii traieste-o la maxim…indiferent de varsta. NU sti ce iti rezerva ziua de maine.

Daca ai si alte ideei despre cum sa iti petreci weekendul te rog frumos posteaza aici.


Stare: Idee

NeinteresantNejustificatMai trebuie imbunatatitDragutExcelent (4.13 din 5)
Loading ... Loading ...

2 Raspunsuri la “Idei pentru weekend”

  1. mira :

    Hmm….cred ca a trecut ceva timp de cand nu mi-am mai petrecut weekendul facand astfel ed activitati. Este o idee f buna.

  2. gigel :

    Vreau si eu sa merg la teatru. Cum sa aleg o piesa buna?(ca nu ma prea pricep :()

Lasa un raspuns